Blogg som handlar om företag, tjänster och shopping

Blogg som handlar om företag, tjänster och shopping

Installera luftvärmepump

- Posted in Tjänster by

Luftvärmepump i sommarstuga

Har ni en sommarstuga? Jag har en ute i Göteborgs skärgård som jag älskar att fly till närhelst jag hinner. Jag jobbar som författare och kan i princip arbeta vart jag vill. Men jag har två barn och en man, så tillfället måste passa. Vi har precis installerat en luftvärmepump och tänkte dela med mig av min erfarenhet gällande detta.

Vi hittade en jättebra firma i Göteborg vid namn Scanmont som hjälpte oss med detta. De var otroligt proffsiga och snabba. De gjorde först ett hembesök för att se om det fanns bra förutsättningar för en luftvärmepump. Vilket det fanns i vår stuga. Sen berättade dem vart den bästa platsen var för pumpen var. Det ska kunna fördelas på ett bra sätt över stugan. Efter det diskuterade vi vilken sorts luftvärmepump som var bäst för just oss och vår stuga. Vilken kapacitet den behövde ha. Vi beställde värmepumpen och bokade ett återbesök för installationen.

När det sen var dax cirka en vecka senare kom dem och installerade den. Det gick väldigt fort och smidigt måste jag säga. Är imponerad över arbetet! Den sitter perfekt på sin plats, både innedelen och utedelen. Är så behaglig kyla den avger på varma sommardagar.

Men det bästa tycker jag är att man kan sätta på värmen i stugan strax innan man åker dit med mobilen. Då är det varmt och skönt tills när jag eller vi är framme. Innan var man tvungen att frysa ett bra tag innan värmen i stugan hade stigit. Jag som har ett stillasittande jobb satt och huttrade en hel del innan det blev varmt. Nu är det betydligt mycket behagligare och jag kan lättare koncentrera mig på mitt jobb och det jag behöver skriva.

Är så glad över att vi installerade luftvärmepumpen i vår stuga! Väl spenderade pengar. Och så glad över den firman vi hittade som gjorde allt med installationen så smidig och bra!

installera luftvärmepump Scanmont AB

Flismaskin på nätet

- Posted in Shopping by

Bra återförsäljare av flismaskiner

Jag har precis fått höra om en underbar maskin som hade underlättat mycket i vår frodiga trädgård. Det är en maskin som heter flismaskin. Denna flismaskin flisar ner allt från grenar, kvistar, buskar till löv och kronor från träd. Vi har en väldigt stor trädgård med mycket buskar samt träd. Det blir väldigt mycket att slänga varje vår och sommar när vi rensar och klipper i trädgården. Med denna flismaskin kan man istället mala ner allt och återbruka det i trädgården.

Om man flisar grövre delar av träd och buskar blir fliset lite grövre och perfekt att ha som täckbark i rabatter och runt träd. Flisar man däremot mindre delar, som kvistar, grenar och löv är det jättebra att lägga i komposten eller som näring i rabatterna. Så otroligt bra att kunna återanvända trädgårdsavfall från trädgården istället för att åka och slänga det. Man sparar tid och det är bättre för naturen.

Letade efter en bra återförsäljare av flismaskiner på nätet och hittade en återförsäljare som verkade väldigt bra samt kompetent när det kommer till sådana här maskiner. Jag vill inte köpa av en stor kedja och sen inte få hjälp när något krånglar med maskinen. Behöver man göra service på flismaskinen är det skönt att köpa av en återförsäljare som även utför det. Just en sådan återförsäljare hittade jag. Stället heter Giddes maskin AB och utför service samt reparationer av en massa olika maskiner, inklusive flismaskiner. Köper man genom honom kan man även få den levererad hem samt en demonstration på hur man använder maskinen. Det kallar jag bra service!

Saken var klar, honom ska jag köpa min flismaskin av. Känns tryggt och bra tycker jag. Ska bli spännande att få använda denna flismaskin. Älskar tanken av att återbruka trädgårdsavfallet istället för att slänga det. Vilket bra kretslopp! Nu ska jag bara bestämma mig för vilken modell som är bäst för just oss. Ska nog slå honom på Giddes en signal och se vad han rekommenderar. Alltid bra att prata med ett proffs om sånt innan man bestämmer sig för en maskin.

Gåvokort

- Posted in Shopping by

Visa uppskattning till din personal med ett gåvokort

Det börjar närma sig semester för de flesta företag, och som vanligt brukar vi i ledningen visa vår uppskattning för våra anställda innan de går på sin välförtjänta ledighet.

Jag har börjat få upp ögonen för gåvokort som gör att personalen själva kan bestämma vilken typ av gåva de vill ha. Det känns som en bra idé för att de ska känna att är delaktiga och att de kan välja något som de verkligen kommer att använda.

Genom att ge bort ett gåvokort från ett populärt varumärke kan du med andra ord ge bort den perfekta företagspresenten personalen. Idag finns det en mängd företag som erbjuder ett brett utbud av kända gåvokort i olika prisklasser. Att det finns så många som erbjuder denna tjänst gör det samtidigt svårt att bestämma vilka hemsidor som håller vad de lovar. Som tur är har en i ledningen testat detta tidigare på ett annat företag och kunde därför tipsa om just en hemsida som verkar bra.

Genom att beställa gåvokortet från den hemsidan kan vi även anpassa gåvan med ett personligt meddelande och företagslogotyp så att det blir mer personligt för arbetarna. Det framstår på så sätt som mer genomtänkt. Och eftersom vi vill visa personalen hur mycket vi uppskattar arbetet de genomför kan vi också ange hur mycket pengar som ska finnas på kortet. Det finns väl inget värre än att se utbudet hos ett företag när man inte kan välja det man vill ha!

Jag har redan letat upp ett gåvokort som jag tror skulle passa de flesta av vår personal och har tillsammans med de andra här på kontoret tagit fram en hälsning som vi tror kommer att uppskattas. Nu ska vi bara bestämma vilken summa vi ska ge bort innan vi beställer gåvokorten.

Sen är det bara att vänta in den efterlängtade semestern!

Populära gåvokort till personalen

Button Bind Necklace

- Posted in Shopping by

Button Bind ensures that buttons stay in place on garments, forever!

They say that a chain is only as strong as its weakest link and how true is that! So when it comes to the humble button on, for instance, a shirt, the same quote rings true. Buttons of any kind have a tendency to NOT stay in place. Manufacturers of all types of clothing all have the same problem when producing apparel and the only solution thus far has been to enclose a couple of spare buttons on the garments, discreetly placed somewhere on the inside of each garment so that when needed, help is available. For not only do loose buttons fall off, they also more often than not, disappear.

My thoughts about all of this is: HOW do people sew on their spare buttons? For when it comes to timing, a button usually needs replacing at the most inconvenient of times. So yes, the manufacturer has been kind enough to include more buttons, knowing they will come to good use, but HOW does one sew it on without the rest of the kit? How many of us have access to needles and thread, right there before a meeting, an appointment, a wedding, a date, and so on and so forth…

Nonetheless, let’s just forget about all that and start thinking about Button Bind instead. The most ingenious of inventions since well, the zipper perhaps?

Button Bind is a new system that is heaven sent, designed to keep the button in place forever. And it does! Manufacturers all over the world no longer need to enclose spare buttons to all their apparel, making it an economically and environmentally friendly alternative that can’t be ignored. A few simple steps secures the button necks and straight away the manufacturer has improved the quality of the entire garment by many percent.

Customer satisfaction is a fact, knowing that they can trust the performance of what they’re wearing, at least when it comes to button performance. It truly is a unique and groundbreaking innovation that is taking the fashion industry by storm and improves all points of quality assurance; environment, economy, customer satisfaction and more. Button Bind is the answer when it comes to keeping buttons in place forever.

Buttons that stay in place for ever by Button Bind