Blogg som handlar om företag, tjänster och shopping

Blogg som handlar om företag, tjänster och shopping

Regelbunden fönsterputs i Laholm

Att boka fönsterputs är något jag verkligen tycker är värt när man bor i hus. Jag har alltid tyckt att putsa fönster är bland de tråkigaste hushållssysslorna som finns då det tar så lång tid och jag tycker sällan att det blir bra när jag gör det. Det blir alltid kvar märken oavsett hur noggrann jag är och det syns väldigt tydligt när solen lyser på fönsterrutorna vilket jag sen går runt och stör mig på. Därav bestämde jag mig för att prova att boka fönsterputs och se vad jag tycker om det. Det är det bästa jag har gjort! Jag har bokat det flera gånger sedan dess och har nu till och med ett abonnemang hos dem, vilket innebär att jag nu har regelbunden fönsterputs i mitt hem i Laholm. Det är väldigt skönt att slippa och ringa varje gång jag behöver boka ett fönsterputs, istället vet vi båda nu när de ska komma utifrån hur ofta vi bestämde att de skulle komma. De har även rut-avdrag vilket inte gör det speciellt dyrt heller, så det är verkligen värt varenda krona jag betalar för det. Jag är väldigt glad att de inte enbart utför fönsterputs i Halmstad, vilket är staden de utgår ifrån, utan de erbjuder även fönsterputs i Laholm och andra närliggande orter.

Vilken tur jag hade som hittade ett bra företag på första försöket också! Glasklart i Halmstad är professionella och kompetenta. De har över 15 års erfarenhet av fönsterputs och det märks verkligen på deras arbete. De är inte bara noggranna och duktiga på sitt jobb, de är också otroligt serviceminded och duktiga på att bemöta sina kunder på rätt sätt. Om du söker efter ett företag som är duktiga på fönsterputs så är Glasklart helt klart det givna valet! Glasklart i Halmstad hjälper dig med fönsterputs i Laholm

Värmepump Halmstad

- Posted in Företag by

Dags att skaffa värmepump i Halmstad

Har länge funderat på att byta vår uppvärmningsmetod i vårt hus i Halmstad. Vi har pellets och det kräver mycket arbete för vår del. Vi har fått upp ögonen för luft- vattenvärmepumpar. Det ska tydligen inte vara så komplicerat att installera.

Vi funderade först på bergvärme, men luft- vattenvärmepumpar ska tydligare vara mycket enklare att installera och ha en lägre kostnad vid installation. Dom nya värmepumparna ska tydligen vara mycket mer effektiva. Besparingarna på dom ska vara så bra att man kan jämföra det med bergvärme. Det finns invert styrda värmepumpar som automatiskt anpassar värmebehovet. Man kan tydligen spara upp till 70% på kostnaden för uppvärmning och varmvatten med en luft/vattenvärmepump. Det gör den väldigt effektiv som värmepump och besparingarna mycket större. Låter som ett väldigt bra alternativ till bergvärme. De är säkert mycket dyrare än vanliga värmepumpar, men det kan det vara värt om man sparar in mycket pengar i längden på dem.

Tänkte boka ett hembesök och se vad dom säger om detta. Har hittat en bra firma som hade en bra och tydlig hemsida. De har mycket erfarenhet och nöjd kund garanti. Känns som ett tryggt val. Dessutom var det kostnadsfritt att boka ett hembesök.

Vid installation av värmepumpar krävs det tydligen inga tillstånd heller. Det är ju en stor fördel. Vi bor i Halmstad i södra Sverige, nära kusten. Det ska tydligen också vara en fördel. Här är det fuktig luft, vilket är bra för luft/vattenvärmepumpar och här blir det oftast inte lika kallt som uppe i norr. Det ökat effektiviteten hos en luft/vattenvärmepump. Vi får väldigt sällan temperaturer under 10 minus.

En luft/vattenvärmepump känns som ett tryggt alternativ och så gör även firman vi hittat. Vi får se vad dom säger på hembesöket. Vart vi kan ha pumpen nånstans och om det ens är möjligt för oss att installera en. Ska bli spännande att se. Vill ni veta vad det är för firma vi funderar på att anlita så hittar du information om dom här.

Värmekällan hjälper dig med värmepump i Halmstad